Як місцеві політики в Новомосковську вміло перекладають відповідальність

Наша історія про те, як деякі місцеві політики в Новомосковську вміло перекладають відповідальність: справа торгівельного павільйону по вул. Гетьманська біля будинку 46Б
Нещодавно на місцевому телеканалі «Самарь Медіа» який належить рейдеру Вадиму Нестеренко вийшло в ефір актуальне інтерв’ю з керівником Новомосковського міського осередку політичної партії «Зелених України» Лєбєдєвим Романом Георгійовичем. Темою спілкування були торгові павільйони за адресою м.Новомосковськ, вул. Гетьманська біля буд.46Б, що належать ТОВ “ВІЛАНТА 2018”, яке і заснував Роман Георгійович.
 В цілому інтерв’ю мало «відмиваючий» характер, метою якого є подальше узаконення забудови.
Роман Георгійович в своєму спілкуванні з журналісткою каже про те, що замість того, щоб законним шляхом вирішити питання щодо торгових павільйонів, що належать частково йому, краще б мешканців міста та журналістів турбувало питання котловану, що також належить одному з депутатів Новомосковської міської ради. І саме цей момент в інтерв’ю і є переведенням фокусу розмови щодо незаконної забудови на інший об’єкт. Цікавим є те, що котлован – законний і, його власник має договір оренди, відповідно до якого сплачує податки в місцевий бюджет.



Дійсно, об’єкт, в народі названий «стометрівка» покращує інфраструктуру міста в цьому районі. Певна кількість людей знайшли там роботу, а мешканцям цього району на період реконструкції магазину «АТБ» справді краще купляти продукти у лотках, а не йти в центр міста. Проте, якщо ми прагнемо жити в правовій державі, то замість того, щоб перекладати відповідальність і маніпулювати свідомістю людей, Роман Георгійович краще б розповів про судовий наказ від 18.01.2021, який набрав законної сили 16.02.2021, де вказано наступне: «Зобов`язати ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ “ВІЛАНТА 2018” (місцезнаходження: 51200, Дніпропетровська область, м. Новомосковськ, вул. Гетьманська, 53; ідентифікаційний код: 42124544) повернути територіальній громаді міста Новомосковська в особі Новомосковської міської ради (місцезнаходження: 51200, Дніпропетровська область, м. Новомосковськ, вул. Гетьманська, 14; ідентифікаційний код: 34359199) земельну ділянку, розташовану в районі будинку 46 б по вул. Гетьманська, м. Новомосковськ, Дніпропетровська область, привівши її у придатний для використання стан шляхом знесення нежитлової будівлі (торгових павільйонів), загальною площею 505,2кв.м. (додаткові відомості: А – торговий павільйон, а – ґанок, І – замощення, ІІ – замощення, № 1 – хвіртка, № 2 – ворота, № 3 – огорожа, № 4 – газон, № 5 – паркомісце).» Ознайомитися можна за посиланням – https://opendatabot.ua/…/94895985….
Роман Лєбєдєв в інтерв’ю каже про те, що жодних конфліктів з мешканцями прилеглих будинків №46 та №48 по вул. Гетьманська немає. Ніби виключно заінтересовані особи в політичній площині розхитують дане питання. Проте, відповідно до матеріалів, які додаються нижче, можна побачити, що мешканці ЖБК «Сонячний»(буд.46) та ОСББ «Нова Калина» (буд.48) зверталися до міського голови з відкритим листом щодо того, що співвласники категорично проти проекту рішення, що надає дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення відповідної земельної ділянки в них під вікнами.
І дуже дивно, що Роман Лєбєдєв промовчав про те, що в рішенні Господарського суду Дніпропетровської області від 21.01.2021 вказано наступне: «Порушення ж інтересів держави у даному випадку полягає у ЗДІЙСНЕННІ ВІДПОВІДАЧЕМ САМОЧИННОГО БУДІВНИЦТВА на земельній ділянці комунальної власності, що не була відведена для цієї мети у встановленому законом порядку». Після таких рішень, засновник ТОВ “ВІЛАНТА 2018” Роман Георгійович був дуже незадоволений та вирішив продовжити затягування справи в Центральному апеляційному Господарському суді. Розгляд справи планується на 26 квітня поточного року. А поки що Роман Лєбєдєв продовжить заробляти гроші на оренді торгових павільйонів, не сплачуючи податки до місцевого бюджету…
Солгать чуть-чуть — невозможно; тот, кто лжёт, лжёт до конца.
"Юлию Тимошенко унизили"-Дмитрий Глущенко